Jumat, 26 Maret 2021

XX Platform

XX platforma - platforma za investicijsko trgovanje

Što je XX platforma
XX platforma je sustav koji kombinira višenamjenski kabinet s elementima ulaganja i trgovinsku uslugu s nizom analitičkih alata i programom upravljanja imovinom. Ovo je pokušaj preispitivanja koncepta klasičnih hedge fondova, primjenjujući ga u obliku automatizirane platforme za investicijsko trgovanje. XX platforma dizajnirana je za investitore koji žele pronaći kompromis između pouzdanog plasmana i visokog povrata ulaganja. Cilj nam je stvoriti platformu koja će moći minimizirati rizike, a istovremeno zadržati atraktivnost ulaganja. XXP tim uspostavio je ambiciozne planove za stvaranje neovisne investicijske platforme koja će postati pouzdan vodič za investitore u svijetu financija.

 

XX. Problem platforme
Trenutno je globalna ekonomija jedno od najtežih razdoblja u posljednjih nekoliko desetljeća. Pandemija koronavirusa i s tim povezana ograničenja u karanteni doveli su do ekonomske stagnacije i smanjenja broja radnih mjesta u cijelom svijetu. Sve to tjera ljude da traže dodatne izvore prihoda, u pozadini negativnog trenda pravnih predmeta iz realnog sektora, pozitivna dinamika mrežnih usluga i platformi varidus izgleda privlačno za ulaganje. To je razlog za sukhan aktivan interes za ulaganje u mrežne platforme.

 

IDEA
XX platforma dizajnirana je za investitore koji žele pronaći kompromis između pouzdanog plasmana i visokog povrata ulaganja. Cilj nam je stvoriti platformu koja će moći minimizirati rizike, a istovremeno zadržati atraktivnost ulaganja.

XXP tim uspostavio je ambiciozne planove za stvaranje neovisne investicijske platforme koja će postati pouzdan vodič za investitore u svijetu financija.

 

Rješenje
XX platforme XX platforma sustav je koji kombinira višenamjenski ormarić s elementima ulaganja s nizom analitičkih alata i pristupom desecima trgovaca i trgovačkih robota.

Razvijena u tijesnoj suradnji i savjetovanju s profesionalnim trgovcima i investitorima, platforma pruža maksimalnu funkcionalnost uz održavanje jednostavnog i korisničkog sučelja.

 

Tokenomics

Pokretanje bilo kojeg fintech pokretanja zahtijeva resurse: vrijeme i novac. Shvaćamo da će neovisni razvoj XX Platforme potrajati mnogo godina dok ne bude objavljena. Zbog toga je naš tim odlučio prikupiti sredstva od privatnih investitora. Kako ne bismo proturječili našem konceptu decentralizacije i libertarijanizma, odbili smo prijedloge velikih investicijskih fondova u korist privlačenja sredstava privatnih investitora.

 

Sustav formiranja politike cijena XXP tokena temelji se na korištenju unutar XX platforme kao izvornog tokena. To je XXP token koji omogućuje stvaranje odgovarajuće mikroekonomije unutar platforme i osigurava jednostavnost i praktičnost interakcije za sve korisnike sustava.

 

Glavni cilj XXP tokena je funkcioniranje virtualne računovodstvene jedinice (ekvivalentno zapisima u knjigovodstvenim knjigama) kako bi se osiguralo računovodstvo sredstava koja ulažu investitori u povjerenje trgovcima. Štoviše, XXP token pruža svojim imateljima priliku da dobiju nagradu za pomoć u financiranju razvoja platforme u obliku kamate.

 

Približni ROI (povrat ulaganja) u XXP tokenu možete pronaći u tablici:

U budućnosti će se XXP token koristiti i za ulaganja u partnerske fondove i razne investicijske proizvode ekosustava XX Platform.

 

Vlasnici XXP tokena dobit će prioritet za ulaganje, kao i posebne uvjete i popuste, što će ulaganja s XXP tokenom učiniti profitabilnijim, a time i prirodnom likvidnošću.

 

XX. Delegat
Za strukturiranje i reguliranje privučenih investicijskih fondova, kao i radi poštene i transparentne raspodjele naknada s platforme, u XX platformi implementiran je XX delegatski sustav delegirane raspodjele udjela. XX. Sustav delegata čine delegati i dionici. Ovo je učinkovit i demokratski mehanizam koji predstavlja sustav glasovanja u kojem mali i srednji nositelji žetona (dionici) prenose svoj "glas" na izabrane delegate. Postupak stavljanja korisničkih žetona u delegatovu skupinu uloga uobičajeno se naziva prijenosom glasa.

 

Delegat je korisnik koji je ispunio potrebne uvjete i registrirao račun delegata u sustavu. Svaki korisnik koji osjeća liderski potencijal i ima vremena, želje i iskustva za razvoj zajednice XX Platforme može postati delegat. Da biste stvorili delegatski račun, potrebno je kupiti i "zamrznuti" XXP tokene u iznosu od 10.000 jedinica i proći poseban postupak registracije. Zamrzavanje XXP tokena vrši se putem posebnog obrasca na korisničkom osobnom računu.

 

Halving & Helix
Što se tiče učinkovitosti ekonomskog modela, XXP token implementira mehanizam HALVING, koji su programeri stavili u kriptovalutu XX Platform na razini softvera. Suština prepolovljenja leži u sljedećem: počev od 4. mjeseca nakon pokretanja mreže, aktivira se postupno smanjenje postotka nagrade (uloga), što će do kraja godine činiti -50% početnih pokazatelja godina. Nadalje, tijekom sljedeće 2 godine postotak primanja (uloga) nastavit će se smanjivati ​​postupno i postojano i, kao rezultat toga, smanjivat će se za -50% svake godine. Počevši od 4. godine, prepolovljenje će se automatski deaktivirati, sve do trenutka kada će emisija kriptovalute biti dovršena proizvodnjom 50 milijuna tokena.

 

Za razliku od gornjeg mehanizma HALVING, programeri su na razini softvera implementirali deflacijski algoritam u sustav, nazvan HELIX. Sustav će automatski aktivirati sustav HELIX u prvom kvartalu 2022. godine, a njegova će aktivnost biti usmjerena na kompenzaciju smanjenja profitabilnosti ulaganja XXP tokena. Ovaj je mehanizam dodatni alat za ulaganje koji će se pojaviti na sučelju korisničkog osobnog računa. HELIX je ime dobio zbog koeficijenta koji raste u spirali prema gore. Dakle, nakon aktivacije algoritma HELIX, ulaganje XXP tokena i dalje će biti likvidno i profitabilno za ulagače XX Platforme.

 

Kriptovaluta ili piramida?

Kriptovaluta
ima stvarno digitalno sredstvo (kovanice ili žeton s blockchainom)
Nabavite decentraliziranu imovinu
konačne emisije
imovine
Nedostatak shema preporuka
Otvorena komunikacija, transparentnost
Tehnologija iznutra

Piramida
nema stvarnu imovinu. Ili interna obračunska jedinica ili obećanje.
Dobiti obećanje
Stalne naknade i prodaja
Sve kontrolira organizator
Višerazinski programi preporuka
Nedostatak uobičajenih chatova, netransparentnost
Marketing i obećanja

 

Prednosti XXP kriptovalute

Sigurnosni
sustav osiguranja uz povrat novca od 100%

decentralizaciju

Službeni token za HHR u mreži Ethereum.
Sve transakcije bilježe se
na Blockchainu

Relevantnost
HHR stvorena je na tržištu kripto ulaganja
kako bi se riješili problemi
tradicionalnih ulaganja.

visoke profitabilnosti

DPoS osigurava do
150% dobiti godišnje.

Halving & Helix
Pametni ekonomski model
koji uravnotežuje ponudu i potražnju.

Kontrola
Posjedujete pravi token koji
možete prenijeti kad god
želite i bilo kome koga želite.

Delegati
XX platforma implementira sustav delegirane raspodjele oklada - XX delegat.
Sustav nudi dvije mogućnosti ugovora za delegate:
Tip 1

Veličina provizije
od 1% do 10%

Trajanje ugovora
6 mjeseci

Automatska obnova
aktivna

Odmrzavanje pologa
25% svakih 6 mjeseci

Sudjelovanje na konferencijama, okupljanjima
da

Sudjelovanje u glasanju
ne
Tip 2

Veličina provizije
od 1% do 10%

Trajanje ugovora
12 mjeseci

Automatska obnova
aktivna


Svakih 12 mjeseci odmrzavanje pologa 33%

Sudjelovanje na konferencijama, okupljanjima
da

Sudjelovanje u glasanju
da

 

Da biste stvorili delegatski račun,
potrebno je “zamrznuti” 10.000 XXP tokena
i registrirati se na osobnom računu korisnika.


Delegat, kao tvorac svog fonda za klađenje, ima pravo samostalno odrediti veličinu provizija za plaćanja, čiji postotak može varirati od 1% do 10% (ovisno o vrsti odabranog ugovora).

 

Tokenomics
36.000.000 XXP tokena namijenjeni su isplati nagrada investitorima u obliku kamatnih stopa od
ulaganja 5.000.000 XXP tokena - fond razvojnog tima, u zamrznutom je stanju
4.500.000 XXP tokena - glavni operativni novčanik za plaćanje troškova za funkcioniranje projekta i promocija
2.000.000 XXP tokena - pre-ICO i ICO faza
2.000.000 XXP tokena - marketinški fond za promociju i skaliranje projekta
500.000 XXP tokena - fond za održavanje promocija, bounty kampanja, natjecanja, kvizova i drugih događaja

Ukupna emisija XXP kripto valute
iznosi 50 000 000 tokena raspoređenih u
8 posebnih sistemskih novčanika.

 

Mapa puta

tim

Jurij Draganov - osnivač XX platforme

Tvrtka Devgent - Razvojna
tvrtka Gunbounty - Marketinška podrška
Tvrtka Qwertydesign - Dizajn i dekoracija
Tvrtka Mediaband - Video sadržaj

 

Za više informacija

https://xxp.group/

https://wallet.xxp.group/

https://xxp.group/paper.pdf

https://twitter.com/XXPlatform

https://www.facebook.com/XXPlatform/

https://t.me/XXPlatform

https://www.youtube.com/channel/UCHmnVCzee_Ay8yxxMFtNd_A

https://www.reddit.com/user/XXPlatform

https://www.instagram.com/xxplatform/

 

AUTOR: Zenny Yuliya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar