Jumat, 26 Maret 2021

Boom Crypto Market (BCM)

O ideologiji projekta
Boom Crypto Market je brzorastući Defi projekt, s profesionalnim tržištem i popisom imovine kriptovaluta i IDO platformom koju pokreće izvorni token BCM. Projekt je usmjeren na dovođenje apsolutne transparentnosti, povjerenja i decentralizacije u blockchain i kriptovalute, profesionalnu platformu koja ukazuje povjerenje putem pametnog ugovora koji pružateljima usluga i kupcima omogućuje izvršavanje ugovora bez problema s povjerenjem.

 

Usred pandemije Covid-19 nisu pogođeni svi poslovni sektori, ali neki sve više pokazuju rast prihoda. Jedan od njih je projekt DeFi. Ovaj projekt razvijen je 2019.

 

Nakon rođenja kriptovaluta, DeFi tokeni (decentralizirani financijski tokeni) remetili su financijski sektor tijekom 2020. Iako su mnogi projekti još uvijek u ranoj fazi razvoja, DeFi tokeni su se pojavili i izazvali pomamu na kripto tržištu što nas naravno podsjeća na euforija Bitcoina. , Ethereum i drugi u prošloj 2017. DeFi je kratica za decentralizirane financije. Naravno, većina kripto entuzijasta to već zna, pa hajde da dublje zabludimo u svijet DeFi-a kroz najmoćnije tvrtke u nastavku:

 

Glavni cilj projekta Boom Crypto Market.
Ideja je maksimalno eliminirati prevare iz blockchain i kriptovalute i udijeliti povjerenje nebankarskom stanovništvu svijeta, slobodnom sektoru te udaljenim pružateljima usluga i kupcima. Boom Crypto Market pružit će sljedeće usluge Defi;

Decentralizirana platforma za isticanje. 

Decentralizirano tržište.

Platforma za popis kriptovaluta. 

Imovina kriptovaluta i popis dionica. 

 

Znamo da sve više institucija i sektora globalno prihvaća blockchain i kriptovalute, ali platforma će imati dostupne globalne opcije plaćanja kako bi svaki sektor mogao iskoristiti izuzetne usluge pružene na platformi Boom Crypto Market. Očito je da je problem koji pokušavamo riješiti ovdje od početka vremena i radimo s puno podataka. 

 

No, također smo svjesni da možda sve to nećemo shvatiti u jednom danu, stoga će se ova bijela knjiga ažurirati po potrebi kako bi odražavala nove ideje koje će dodatno ojačati projekt i nastaviti uklanjati loše aktere iz sustava. Ono što imamo slično je sigurnosnom sustavu, ali blockchain sigurnosni sustav Boom Crypto Market i mnogi će htjeti pokušati pobijediti naš sustav, a drugi će jednostavno smisliti nove prijevarne taktike; to znači da ćemo paziti i doraditi sve što treba doraditi.

 

Boom kripto tržište - poslovni modul 
1. CILJNO TRŽIŠTE 

Profesionalci, tvrtke i projekti. 

2. NADLEŽNOST 

Depozit plaćanja pametnog ugovora, nesmetano izvršenje ugovora. 

3. PARTNER I MREŽA 

Vrhunski pružatelji usluga, kupci nabave, medijske kuće, web stranice s kriptovalutom. 

4. USLUGE 

Escrow, ulog, popis imovine, profesionalno tržište. 

5. TROŠKOVI 

Niske naknade za obradu i transakcije. 

6. MARKETING 

Eksplozija u medijima, priopćenja za javnost, nagrada za članke i još mnogo toga. 

 

Boom Crypto Market je 100% projekt Defi s 65% ukupne ponude 100.000BCM tokena za pretprodaju; projektni tim odlučio je da će izgorjeti neprodani tokeni odmah nakon pretprodaje, dok tokeni tima ostaju zaključani šest mjeseci. 

 

Tim planira imati BCM žeton na vrhunskim burzama čim završe pretprodaje. Novi uvrštaji na burzu, osim PancakeSwap-a i MorCrypto Exchange-a, ostali unosi bit će objavljeni zajednici kako se usavršava posredovanje u pregovorima. 

Mapa puta
2021

Q1 Kovanje tokena i formiranje tima
2021

Q2 Pokretanje platforme za
listing 2021

Q2 Pokretanje tržišta
2021

Q2 Polog i zamjena Fiata
2021

Q2 Partnerstvo i uvrštavanje na burze
2021

Q2 Pokretanje platforme za zalaganje
2021

Q3 Nagrade s više kripto imovine
2021

Q4 Pokretanje mobilne aplikacije

Zaključak
Boom Crypto Market je brzorastući Defi projekt, s profesionalnim tržištem i popisom imovine kriptovaluta, kao i IDO platformom koju podržavaju izvorni BCM tokeni, a projekt Boom Crypto iskoristio je Blockchainov eksponencijalni rast i pomaže investitorima da pronađu SaFu kriptovalute u svemiru.

 

informacija

https://boomcryptomarket.com/

https://boomcryptomarket.com/whitepaper.pdf

https://twitter.com/boomcryptomark

https://www.linkedin.com/company/boomcryptomarket/

https://web.facebook.com/boomcryptomarket

https://t.me/BoomCryptoMarket

 

AUTOR

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2676196

 

Partneri

Tidak ada komentar:

Posting Komentar