Minggu, 07 Juni 2020

Homt

Homt
UVOD
Cilj HOMT-a je osigurati centralizirano tržište za studentsku industriju smještaja, sveobuhvatno rješenje korištenjem blok lanaca, AI, Big Data i pametnih ugovora, čime bi se dobio u zakup neistraženi potencijal gotovo 16,23 milijuna studenata.
HOMT., Organizacija za osiguranje, razvoj i distribuciju imovine koja studentima nudi mogućnost iznajmljivanja smještaja na središnjem tržištu, zajedno s nizom drugih komunalnih usluga, po najpovoljnijim cijenama.
HOMT., Bit će glavna organizacija koja će ponuditi tokeniziranu robu za počinjena dobra koja se nalaze ne samo u središnjim središtima grada, već iu periferiji i periferiji, koja su visoko razvijena i profitiraju.
HOMT., Razlog za postojanje je stvaranje vrijednosti korištenjem proširenih posjeda imovine za smještaj Student's Rental-a i visoke stope naseljenosti, zajedno s ponudom najma međunarodnim studentima i istovremeno nudeći brojne uslužne mogućnosti.

Naša metodologija je razviti ozbiljno ograničene nekretnine u značajnim europskim, sjevernoameričkim i američkim urbanim zajednicama s rastućim podcjenjivim tržištima za smještaj - potpuno obnoviti prednosti u današnje vrijeme i stvoriti iznimno produktivan prihod prihoda posvećujući iznajmljivanje uglavnom svjetskim sveučilišnim studentima u potrazi za vrhunskim studentima smještaj.

Lanac bloka obećava ponudu:
Postupno pouzdani zapisi Blockchains imaju prednost u tome što su snažno kodirani i jednostavni za istraživanje. Doista, ta dva bitna svojstva omogućavaju standarde virtualne valute poput Bitcoina: Sve razmjene Bitcoina uključuju javnu transakciju i taj se javni zapis ne može mijenjati.

Dovođenje blockchaina nekretninama moglo bi prekinuti masivnu mrežu kompanija trećih strana i kompanija s pravom vlasništva. Stoga bi smanjenje ovih sudionika pojednostavilo postupak za kupce i dobavljače - izvanredna vijest za njih, no ne tako dobra za organizacije koje nude usluge potraživanja.

Budući da su blockchain inovacije u početku izrađene za Bitcoin, virtualni novac koji ne sponzorira nijedna nacionalna banka ili vlada, u njegov DNK pripremljeni su široki revizijski tragovi. U skladu s tim, blockchaini prikazuju zapise o tome tko je obavio razmjenu i kada, a ti zapisi ne mogu biti krivotvoreni. Za transakcije nekretninama to podrazumijeva manju šansu za počinjenje prevare predlažući netočne zapise. To brani kupca i dobavljača, posebno za luksuzne nekretnine koje se često kupuju u gotovinskom prometu u stvarnom vremenu.

Ovom inovacijom javni su zapisi dodatak korisnom elementu jer su osnovni za ideju samog blockchaina. Bez registra transakcija ne može biti povjerenja ili dosljednosti. Nije svaka osoba bhakta otvorenih zapisa. Neki ultra bogati vole prikriti svoj identitet u razmjeni zemljišta. Svjedočenje svakog stjecanja imanja, postaju stvar javne evidencije. Neće ići svima sa svima.

KAKO KORISTIMO BLOKATNI lančić
To napredovanje uvelike će biti vođeno digitalnom implementacijom nekretnina (također poznatom kao "tokenizacija") i poboljšanom obradom transakcija koje olakšavaju snimanje i usavršavanje transakcija nekretninama. Budućnost nekretnina je ona gdje kupnja i ulaganja postaju mnogo likvidnija, mnogo raspoloživija, a daleko lakše dokumentirana i upravljana. Ove će promjene uvelike utjecati na blockchain tehnologije. Te tehnologije uključuju decentralizirane i nepromjenjive knjige transakcija, tokenizaciju imovine i registre vlasništva entiteta i zemljišta i, kao rezultat, koristi će otvoriti tržišta za nove investitore i omogućiti većem broju stranaca da mnogo učinkovitije upravljaju likvidnošću i rizikom.
Pametni ugovori omogućuju pouzdano izvršavanje naloga i plaćanja, pomažući nam da eliminiramo posrednike.
Koristimo Block Chain Technology za poboljšanje rješenja smještajnog procesa i praćenje porijekla.
HOMT djeluje kao decentralizirana platforma za brtvljenje, na kojoj kontrolira zajednica.
Vjerodostojno rješavanje sporova omogućeno je Smart ugovorom.

ZAŠTO HOMTOKEN
Studenti su budućnost sutra, tim HOMT-a neprestano nastoji poboljšati boravak učenika čineći životne uvjete mirnim i povoljnim. Investitor će vidjeti stvarnu aprecijaciju vrijednosti tokena s povećanjem cijena tokeniziranih nekretnina. HOMT je jedinstvena platforma koja pomaže studentima da pronađu svoj dom u samo nekoliko klikova. Investitor će vidjeti stvarnu aprecijaciju vrijednosti tokena s povećanjem cijena tokeniziranih nekretnina. HOMT je jedinstvena platforma koja pomaže studentima da pronađu svoj dom u samo nekoliko klikova.
RASPODJELA TOKENA
0,5% ulagača u sjeme
48% glavni događaj prodaje
3% nagrada i promocije
10% Osnivački tim i Uprava
5% Pravno
33,50% rezerve
TOKENOMICS
70% vlasništva nad nekretninama
7% razvoj i tržište
3% marketinški troškovi
10% Osnivački tim i Uprava
5% administrativnih troškova
5% Pravno

VODIČ
Veljača 2019.> Brainstorming i stvaranje ideja
Lipanj 2019.> početna istraživanja
Studeni 2019.> Početno povećanje kapitala
Ožujak 2020> Web stranica HOM Token
Svibanj 2020.> Proces prikupljanja sredstava
Lipanj 2020.> Razvoj studentskog portala za iznajmljivanje
Srpanj 2020.> Razvoj mobilne aplikacije za iznajmljivanje studenata
Prosinac 2020.> Identifikacija i otkup imovine
Ožujka 2021.> Izvođenje poslovnog plana
Lipanj 2021.> Generacija prinosa

TIM
Ivy Samboh> PR MANAGER & SAVJETNIK
Carstoiu Cosmin> PRAVNI SAVJETNIK
Fatih Atalı> TRŽIŠTE I ZAJEDNICA
Michael J. Fiedler> GLAVNI RADNI UREDNIK
BOŽIĆNI VATON> SAVJETNIK
Manish Rach> CO-OSNIVAČ
Saurabh Patil> GLAVNI IZVRŠNI UREDNIK

INFORMACIJA

AUTOR

Tidak ada komentar:

Posting Komentar